Contoh Geguritan Basa Jawa WAYAH SORE


Srengenge wes ngulon
Ora ono mendung
Minangka tandane udan
Koyo sing wingi-wingi

Wektu iku
Aku mlaku-mlaku karo kancaku
Lan weroh bocah-bocah pada seneng
Pada guyon karo playon

Kahanan sore iki pancen nyenengake
Ora ono udan, ora ono angin
Langit sumilak resik
Arjuna lan Bromo katon asline 
Baca Juga
var jumlah = 4

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Contoh Geguritan Basa Jawa WAYAH SORE"

Post a comment