Contoh Teks Wawancara Bahasa Jawa Tanpa Narasi


Ini yang elum di narasikan sob, kalo yang sudah dinasasikan di tunggu dulu ya, masih dalam proses pengerjaan..
1.       Napa’a bapak milih produksi tahu ?
amarga kula seneng tahu lan pengen masyarakat ngrasaake tahu gaweane kula
2.   Napa saben dinten pabrik mroduksi ?
      - Ya, kejawi dina riyaya
3.   Bahan baku tumbas wonten pundi ?
      - Sukorejo
4.   Pinten kathahe kedangsul ingkang badhe dipun damel tahu saben dinten ?
      - Kira-kira 2 kwintal
5.   Punapa sampun gadhah serat ijin pendirian perusahaan ?
      - Sampun
6.   Hasilipun dipun sade wonten pundi kemawon ?
      - Nongkojajar kaleh Gerbo
7.   Punapa mindak reginipun tahu jalaran bahan baku kedangsul inggih mindak ?
      - Mboten, tapi tahune di gawe radha cilik
8.   Upahipun pegawe diparingaken saben dinten, saben minggu, saben wulan ?
      - Saben minggu
9.   Punapa wonten kasejahteraan sanes kejawi saking gaji pegawenipun ?
      - Wonten, THR karo santunan menawi ana sing loro
10. Pinten kathahipun pegawe ?
      - 5


EmoticonEmoticon