Contoh Geguritan Basa Jawa WAYAH SORE

0
Posted by Label: On

Srengenge wes ngulon
Ora ono mendung
Minangka tandane udan
Koyo sing wingi-wingi

Wektu iku
Aku mlaku-mlaku karo kancaku
Lan weroh bocah-bocah pada seneng
Pada guyon karo playon

Kahanan sore iki pancen nyenengake
Ora ono udan, ora ono angin
Langit sumilak resik
Arjuna lan Bromo katon asline 
Poskan Komentar

Back to Top