Contoh Geguritan Basa Jawa WAYAH SORE


Srengenge wes ngulon
Ora ono mendung
Minangka tandane udan
Koyo sing wingi-wingi

Wektu iku
Aku mlaku-mlaku karo kancaku
Lan weroh bocah-bocah pada seneng
Pada guyon karo playon

Kahanan sore iki pancen nyenengake
Ora ono udan, ora ono angin
Langit sumilak resik
Arjuna lan Bromo katon asline 
0 Komentar untuk "Contoh Geguritan Basa Jawa WAYAH SORE"

 
Copyright © 2014 - All Rights Reserved
Template By. Catatan Info