Contoh Kata pengantar dalam bahasa Jawa

0
Posted by Label: On

Hai sob, kali ini Yuby-Idea akan berbagi ilmu tentang bahasa jawa, yakni contoh Kata pengantar bahasa jawa, seperti berikut ini :

Atur Sapala :
Puji syukur Alhamdulillah.
Dateng Dzat ingkang Moho Murah
Ingkang paring taufiq lan hidayah
Sahingga kanthi semangat lan bergairah
Kawulo saget ngrampungaken buku....

Menawi susunan puniko salah
Kulo nyuwun kanthi ridhoning manah
Dipun leresaken supados genah

Lan mugiyo buku puniko saget manfaat lan mashlahah
ugi saget barokah
Tumrap poro ummah
Fiddunya wal Akhiroh.
Amin.
Poskan Komentar

Back to Top